Formål

Siden har til formål at hjælpe brugere med at finde et godt sted at sætte båden i vandet.

Sidens formål

Sidens formål er at samle og præsentere data for slæbesteder på en ensartet og overskuelig måde. Slæbesteder dækker fra små joller til større motorbåde.
Siden drives i et fællesskab blandt brugerne. Alle brugere skal hjælpe hinanden med at opdatere priser, hældninger, data billeder osv. Derfor bør du også hjælpe til, ellers bliver data ikke opdateret.
Giver vi alle et lille bidrag, så vil det blive til en god side for os alle, og siden kan forblive gratis.
Intensionen er, at priser og tilhørende billeder bliver opdateret hvert år. Du skal bare logge ind og opdatere, hvis informationer ikke passer længere. Øvrige data vil nok være mere statiske, og behøver ikke opdatering så tit. Alle brugere bedes hjælpe med dette arbejde.
Ud over de informationer, som udsendes på email, så benyttes primært facebook-grupperne "Gratis slæbesteder dk" og "Slæbersteder i danmark" til information. Facebook er et fortrinligt medie til at skabe hurtig kontakt mellem brugere.
Det er altså helt op til brugerne, hvor god denne side skal blive.


Det er nemt

Se her hvor let det er, Youtube intro film.
Siden er lavet så den er brugbar fra både mobil, tablet og PC. Man kan altså opdatere det hele mens man er ved slæbestedet.
Det gælder om at få så mange data korrekt registreret som muligt. Dog er målt hældning, priser, gode kommentarer og billeder vigtigst. Det tager ikke mere end 10-15 minutter.
Mål hældning og bredde, tag billeder. På siden redigeres data, billeder uploades og kommentarer indsættes. Lange kommentarer kan med fordel skrives på pc.
Det siger brugerne om siden:
"Siden har de information den skal og ikke en masse andet."
"Nem og overskuelig, og så virker den også på tlf."
Eksempler på udfyldte slæbesteder:
Kolding havn
Egå Marina


Status for siden

Databasen er stadig ret tom for data lige nu. Vi er ca. 180 registrerede brugere nu, men kun de 10 opdaterer slæbestederne. Jeg håber på mere hjælp fra dig. Jeg håber en masse brugere kan se idéen med siden, og vil hjælpe med at få registreret data. Det kræver en lille indsats af mange - eller en stor indsats af få. Jeg håber, at mange brugere synes, at siden er nem at bruge, og at det er nemt at bidrage. Vedligeholdsarbejde i de kommende år vil være minimal.
Der er dog en del opdaterede slæbesteder omkring Ringkøbing fjord, fra Fredericia til grænsen og omkring Svendborg pt.
Hver første torsdag i måneden udsendes en email til brugerne som ønsker det om, hvilke slæbesteder der er blevet opdateret den sidste måned.
Jeg håber, at I som bruger vil tage siden til jer og være behjælpelige med at få opdateret data og billeder for slæbestederne, så alle slæbesteder bliver opdateret. Det er jo bare lige at køre forbi et sted, når I alligevel er på tur eller skal ud at fiske.

I den nærmeste fremtid bliver email opdatering og upload af flere billeder gjort klar. Jeg hører altid gerne om forbedringsforslag og andet der kunne mangle på siden.


Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmesides ejere eller administratorer kan ikke drages til ansvar for sidens indhold eller dens rigtighed. Det er enhver sejler egen pligt at undersøge regler og lokale forhold. Hjemmesiden forsøger blot at samle information.

Copyright 2019, Frank Larsen

All images have been taken by users of this site.